Saturday, 21 May 2011

NEWSPAPER SINAR 21HB mEI 2011

Arini dlm suratkhabar SINAR ada sedikit artikel mengenai hasilkerja saya dan Yan.
Terima kasih pd wartawan Nurulhuda....

Friday, 20 May 2011

FLEA MARKET@ GREAT EASTERN MALL

Pd kengkawan yg berada di Lembah Klang n kaw2 yg sewaktu dgnnya...jgn lupa jenguk2la saya kat GEM esok 21 Mei n 22 Mei

Mcm2 ada....

Jmp di sana...

Wednesday, 18 May 2011

Beberapa hasil keje Julia yg blajar dgn saya


                                          ni saya tiru dr coaster yg Ju bwk...


                                                 Bunga potmerion


                                             ni  bunga poppies yg di lukis atas jeans Ju
                    
Ni hasil keje Pn Masuri lggg....


Hah...ni la Pn Masuri..kalau belajar sgt bersungguh2...


ni Ainy dr Puchong, saya kagum tgk cara dia hias rumah...penuh rose smp dlm toilet....fuhhh


sesi ngajor...serious tu....


Yg ni kak Noraini dr JB gak...masa ni cucu kak nor msk hospital, jd dia ting tong ckit hehehe...tp hasil kejenya tetap memuaskan




Pn Suryati dr JB...dia ni sgt bersemangat. Mengandung 7bln tp sgt aktif...


Yg ni hasil dr Pn Rosida ....xsiap lg ni

Ni keje Masuri lg...salah satu student saya yg paling rajin...

Ni dr Julia, seorang hairstylish..

Arini nk tunjukkan hasil kerja student2 saya...mmg diorg ni da berseni
Yg ni hasil kerja Masuri




Sos carrier...btul ke? hehe...hentam jer la

Yg ni i buat utk my cousin's wedding


Cutlery box ni i buat texture atasnya guna tissue...


Tempahan dr Anna


Kitchen towel holder utk customer


Decoupage

Yg ni saya buat utk diri sendiri hehehe....

Botol kecil2


Yg ni decoupage...covernya je saya paint...

Saturday, 14 May 2011

Booth @ Great Eastern Mall

Pd pencinta2 decorative painting sekitar KL n Selangor..blhla dtg ke booth saya di Great Eastern Mall pada 21 Mei 2011 n 22 Mei 2011. Dr pukul 9.00am hingga 8 mlm.

Blhla kita berkenal-kenalan n bertukar2 pandangan....

C u there!!!!